Weekend

Hvad autoværkstedet gemte

Kulturer flyder sammen, byer ligner hinanden, smarte restauranter ligner hinanden i Berlin, New York – og Odense.

Michael Madsen (th) og Christoffer Schärfe styrer løjerne på ARO i Odense.
Foto: Carsten Bundgaard Kammuslingerne var virkelig fine, og de enkelte elementer kom til deres ret. Foto: Carsten Bundgaard Restaurant ARO lokale er åbent og industrielt. Foto: Carsten Bundgaard Anmeldelse af Restaurant ARO.
Saltede kammuslinger, gr¿n gazpacho, basilikum, kaviar fra Lyksvad. 

Odense fredag d. 20/9 2019. Den konfiterede svinenakke får et generøst skud sommertrøffel. Foto: Carsten Bundgaard Tartar af okseinderlår med æggeblommecreme, dukkah og raddichio. Foto: Carsten Bundgaard Anmeldelse af Restaurant ARO.
Konfiteret svinenakke, tr¿ffel, kantereller, hasseln¿ddet og tytteb¾r.

Odense fredag d. 20/9 2019.

Der hænger en meget stor krog i det højloftede lokale. En meget stor krog. Hvad den præcis har været brugt til, ved jeg ikke, men dette er et tidligere autoværksted, og ved siden af restauranten ligger stadig maskinfabrikken Arne Rasmussen Odense, heraf navnet: ARO. De store, industrielle ruder vender da også ud mod et halvtrist kvarter, mens der på tavlen hænger en plakat, jeg har set mange gange på Manhattans lygtepæle, en mand, der ligner Lionel Richie og siger »Hello« med afrivelige telefonnumre, og jeg har glemt, om han er ude efter en lejlighed eller tilbyder guitarlektioner. På en anden væg til venstre for køkkenet hænger én af Ralph Steadmans fremragende vin-tegninger – Steadman illustrerede jo også Hunter S. Thompsons gonzo-tekster, men når vildmænd bliver ældre, begynder de at drikke montrachet.

Kulturer flyder sammen, byer ligner hinanden, smarte restauranter ligner hinanden i Berlin, New York og ja, Odense. ..

Læs også