Weekend

Fem fine brugte biler kæmper om eftertragtet titel

Fem forskellige biler, og så alligevel ikke. Fælles for de fem finalister til Årets Brugtbil 2019 er, at de er driftssikre, økonomiske og fås i en lang række forskellige udgaver.

De fem musketerer, der kæmper om at blive Årets Brugtbil 2019. Fra venstre er det Ford Fiesta, Nissan Qashqai, Skoda Octavia, Skoda Superb og VW Golf. Foto: Karsten Lemche Ford Fiesta er kendt for klassens måske mest underholdende køreegenskaber og en frisk turbomotor med 100 hk. Brugtpriserne er meget fornuftige. Foto: Karsten Lemche Nissan Qashqai er en voldsomt populær bil, også på brugtmarkedet, så priserne er i den høje ende. Foto: Karsten Lemche Skoda Superb er ekstremt rummelig, men da den hører hjemme i firmaklassen, er priserne også ret høje. Foto: Karsten Lemche VW Golf 7 er en bestseller både på nybil- og brugtbilmarkedet. Der er således næsten en Golf til ethvert behov. Foto: Karsten Lemche Skoda Octavia holder høje brugtpriser, men er også en fremragende bil med få fejl. Foto: Karsten Lemche

Hver gang der bliver solgt én ny bil, bliver der indregistreret to brugte biler. Brugtbilmarkedet er ikke kun meget stort, det kan også være en stor udfordring at navigere rundt i, for hvad skal man gå efter, hvis man, som alle andre, gerne vil have den bedste bil til pengene, og som ikke går i stykker hele tiden.

Her kan kåringen af Årets Brugtbil være en ledestjerne, for hvert år bliver en vifte af bileksperter, bla. Jyllands-Postens bilredaktion, bedt om at vælge årets bedste køb,..

BRANCHENYT
Læs også