Weekend

Oppe og nede i Hvide Sande

Kommandobroen var tæt på at komme i havsnød, men endte dog med at sejle skibet sikkert i land. Man kan roligt opsøge Grantland i Hvide Sande.

Restaurant Kommandobroen by Grantland i Hvide Sande er udformet som en kommandobro. Foto: Casper Dalhoff Hvide sparges - det er lige nu. Foto: Casper Dalhoff. Den smukt brødpanerede fisk var elegant tilberedt. Foto: Casper Dalhoff. Restaurant Kommandobroen by Grantland.
Hvide Sande.

Foto: Casper Dalhoff. Restaurant Kommandobroen by Grantland.
Hvide Sande.

Foto: Casper Dalhoff. Restaurant Kommandobroen by Grantland.
Hvide Sande.

Foto: Casper Dalhoff. Restaurant Kommandobroen by Grantland.
Hvide Sande.

Foto: Casper Dalhoff.


Det regnede. Selvfølgelig regnede det. Og det er naturligvis ærgerligt for en restaurant med udeservering og havnefront, om end sorgen måske nok er noget mindre her i havnen i Hvide Sande, som ganske vist er et maritimt, men ikke noget naturskønt sted. Læg dertil, at vi ankom i mågernes rugesæson, hvad der gør dem ret aggressive; faktisk var tjeneren slet ikke tryg ved deres selvbevidste facon. En vis selvbevidsthed præger også restaurantens navn – Kommandobroen by Grantland – opkaldt efter køkkenchefen og restauratøren Michael Grantland, tidligere Dyvig Badehotel blandt andet. Men det er ikke kun selviscenesættelse, restauranten er vitterligt en kommandobro, sådan er den bygget, og den tager sig sikkert mere overbevisende ud i solskin end på dagen, hvor vi løb op og ned ad trappen...

BRANCHENYT
Læs også