Weekend

I skovens dybe, stille ro

Niels Bugges Kro har aldrig været i bedre form, efter at nye restauratører er rykket ind på den gudesmukke adresse ved Hald Sø. Men det opdaterede køkken på stedet er nu et godt stykke vej fra at være lige så enestående som den omkringliggende natur.

Niels Bugges Kro har en lang historie bag sig som anerkendt gæstgiveri på Viborg-egnen. Nu har et nyt makkerpar revitaliseret kroens gamle danske køkken med et solidt  gourmet light-koncept. Foto: Mikkel Berg Pedersen Thomas Damgaard (t.h.) og Jakob Møller overtog forpagtningen af Niels Bugges Kro i slutningen af 2018, efter at stedet havde gennemgået en større modernisering. Foto:  Mikkel Berg Pedersen

Kroen gik nedenom og hjem i 2018. Gælden tårnede sig op over trætoppene, og restauratøren måtte ulykkeligvis lade livsværket falde efter tre årtier på den historiske adresse sydvest for Viborg.

Ak ja, livet gør nas, men kroen blev dog reddet af folk med penge på lommen, anført af den lokale erhvervsmand Kim Krull Jørgensen, der gav gæstgiveriet på det næsten 150 år gamle traktørsted en chance til. ..

BRANCHENYT
Læs også