Weekend

Substans er tilbage på toppen af Aarhus, men gourmetkøkkenet bidrog med for få højdepunkter

Holdet bag aarhusianske Substans har lagt en ny, spektakulær ramme om den netop genopståede gourmetrestaurant. Nu mangler det opdaterede køkken blot at forløse de nye, rendyrkede ambitioner på hver en tallerken.

Den nye restaurant Substans er ovenud smukt og stilrent indrettet med hjælp fra det unge, lokale designstudio og møbelsnedkeri Enkl. Udsigten over Aarhusbugten er fænomenal. Foto: Mads Frost

Nogle gange skal man rykke alt op med rode, hvis man ønsker at flytte sig her i tilværelsen. Det gjorde parret Louise og René Mammen i fjor. De lukkede deres restaurant ned efter 14 år på samme adresse midt i Aarhus for at forfølge muligheden for at bygge det hele op fra bunden igen. For at puste nyt liv i livsværket uden nogen som helst ambition om at give afkald på den Michelinstjerne, som Substans fik i 2015. Tværtimod, og det krævede en flytning.

Det er over et år siden, og nu er Substans endelig genopstået i helt nye gevandter på toppen af højhusbyggeriet Pakhusene på byens havnefront. ..

Læs også
Top job