Weekend

Hilary Swank er glimrende i Netflix-sci-fi-serien ”Away”, der dog tangerer det melodramatiske i scenerne, der foregår på Jorden

Netflix’ Mars-mission ender i melodrama på Jorden, men er betagende smuk og dramatisk i rummet.

Video: Netflix

For nylig havde Alice Wincours fremragende rumrejsedrama ”Proxima” dansk premiere. I den spiller Eva Green astronauten Sarah, der skal forlade sin lille datter for at tage på rumrejse i et år. Uden nogensinde at tage springet ud i rummet får Wincour fornemt formidlet den delikate balance mellem Sarahs ambition, bekymringer og savn.

Astronauten Emma Green (spillet virkelig godt af Hilary Swank) står i et lignende dilemma i den nye Netflix-serie ”Away”. Som en af de bedste i faget er hun blevet udvalgt til at lede en storstilet treårig rumekspedition til Mars. Emma har altid vidst, at hun ville deltage i verdens første Mars-mission, og selv om hun ikke er til at skyde igennem til pressemødet forud for den lange rejse, er hun alligevel synligt trist over at skulle efterlade sin mand, Matt (Josh Charles), og teenagedatteren Lexi (Talitha Eliana Bateman) så længe. ..

BRANCHENYT
Læs også