Weekend

VeVe leverer glimt af grøn øjenåbner-gourmet helt uden kødelige abstinenser

Fire år efter åbningen er der stadig masser af krudt og kugler i VeVes kreative, grøntsagsbaserede gourmetkøkken. Men det halter lidt med at holde styr på på de djævelske detaljer.

VeVe laver kreativ gourmetmad fuld af smag, og aftenens bedste servering var skåret over et majstema. I et smukt stentøj lå grillede babymajs og oven på en let geleret majsvæde med små tapioka-perler. Perlerne var drysset med et lag sprød ”majs-rasp”, lakridspulver og masser af finthakket purløg og frisk urt. Foto: Nicolai Lorenzen Madanmeldelse. Restaurant VeVe
Dampfærgevej 7, 2100 København Ø Madanmeldelse. Restaurant VeVe
Dampfærgevej 7, 2100 København Ø Madanmeldelse. Restaurant VeVe
Dampfærgevej 7, 2100 København Ø

Tiderne er så sandelig skiftet.

Da jeg var barn i 1980’erne, var vegetarer nogle, som de voksne ofte kiggede skævt til. Puttet i kassen for spøjse folkefærd og halvvejs uglesete for at være lige lovligt frelste eller bare underligt ortodokse. For hvad var der galt med frikadeller?!..

BRANCHENYT
Læs også