Weekend

Der er store penge at tjene på Guds ord i den kulørte ”Filthy Rich”

Svinerige kristne får virkeligheden at føle, da de viser sig ikke at være helt så hellige som først antaget.

Umiddelbart kører alt på skinner for den svinerige, kristne succesfamilie Monreaux, men da farmand efter alt at dømme dør i et flystyrt, vælter skeletterne ud af skabet i “Filthy Rich”. Foto: Disney+

Man må sige, at Tate Taylors serie ”Filthy Rich” får imponerende meget ud af et relativt spinkelt udgangspunkt. Stærkt inspireret af sæbeoperaens melodramatiske overdrev kaster den vulgært soapede serie os ind i et kulørt eventyr om en entreprenant kristen familie, der pludselig tvinges til at lufte sit endog meget beskidte vasketøj i fuld offentlighed.

I New Orleans har ægteparret Margaret (Kim Cattrall) og Eugene Monreaux (Gerald McRaney) stor succes med deres kristne tv-kanal, hvor popkristne prædikener smelter sammen med Jesus-godkendte shoppemuligheder, der giver syndsforladelse og kvalitetsprodukter på én og samme tid. Der er store penge at tjene på sydstaternes moral, så familien Monreaux er godt gammeldags svinerig. Det udstilles i deres grotesk prægtige palæ. Det kommer deres to voksne børn, Eric (Corey Cott) og Rose (Aubrey Dollar), til gode, og sammen fremstår familien som et lykkeligt firkløver. ..

BRANCHENYT
Læs også