Weekend

Figaro i Tivoli er en sløj oplevelse

Den nye skaldyrsbistro i Tivoli er egentlig forbløffende ringe; forbløffende, for det ville ikke være ret svært at gøre det bedre.

Redaktører og andre højtstående individer arbejder helst ikke i regnen, det burde jeg jo egentlig have vidst. Min ven redaktøren ringede fra sit skjul under et gammelt træ ved Statens Museum for Kunst for at oplyse mig om, at det var regnvejr. Holdt i en spørgende tone, som ville han vide, hvad jeg havde tænkt mig at gøre ved det? Selv havde jeg faktisk allerede disponeret, regnen var tæt og så tilmed ud til at blive ved, hvorfor jeg havde fravalgt cyklen som transportmiddel og var på vej ud i en taxa, da han ringede. Den oplysning muntrede ham sjovt nok ikke op.

Ekspeditionen lykkedes til sidst. Den var jo heller ikke vanskeligere, end at vi skulle i Tivoli og prøve den nye skaldyrsbistro, Figaro. Det svære er – i disse tider – overhovedet at få adgang til haven, men efter at have fremvist alle til faget henhørende pas, attester, erklæringer og forsikringer, trissede jeg ned til det sted, hvor Promenaden lå engang, og hvor Figaro nu byder sig til. Denne dag ikke mindst, for stedet var næsten tomt, og førstemanden havde god tid til at hilse på de forbipasserende, som dog først og fremmest var en vrimmel af skoleklasser på udflugt...

BRANCHENYT
Læs også