Weekend

Selv om rutinen trykker, er der stadig noget at komme efter i den nyeste sæson af Casper Christensen og Frank Hvams ”Klovn”

Casper Christensen og Frank Hvam er klar med ottende sæson af ”Klovn”.

Frank (Frank Hvam) er lige så ynkelig og elskelig, som han altid har været, i ottende sæson af “Klovn”, hvor han endnu en gang kastes ud i de pinligheder, der hører med til at være menneske. Foto: TV 2/Per Arnesen

Efter sidste års lidt trætte spillefilm ”Klovn the Final” troede jeg ikke, at nationalklovnene Casper Christensen og Frank Hvam kunne presse mere ud af det humoristiske univers, de siden 2005 har gjort til dansk allemandseje. Men nu er der altså en ny sitcomsæson klar, og skal man tro de to første afsnit af ottende sæson, så er ”Klovn” bæredygtig i en grad, så den sagtens kan holde til endnu en pinagtig tur rundt i manegen.

Når serien kan stå den distance, som filmene ikke kunne, er det primært, fordi ”Klovn” først som sidst er skabt til situationskomikkens præcise arena. De skabelonskårne figurer, som har så uendeligt svært ved at ændre sig, og de utallige rituelle afstraffelser, de må gennemgå afsnit efter afsnit, sæson efter sæson. ..

BRANCHENYT
Læs også