Weekend

12 mænd forelsker sig i sig selv, hinanden og drømmeprinsen i datingprogrammet ”Prince Charming”

Realityformatet ”Prince Charming” er præcis lige så idéforladt som alle mulige andre datingprogrammer. Heldigvis er det lidt mere underholdende.

Der er lagt i ovnen til drama og intriger i Discovery+-udgaven af datingprogrammet “Prince Charming”, hvor 12 homoseksuelle danske mænd skal forsøge at gøre deres hoser grønne hos den feterede ungkarl Jonas (i front). Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark

Mens piloten Casper, der kører den ind med empati og babysprog, går til datingstålet i Grækenland i TV 2’s komplet bedagede og indtil videre aldeles begivenhedsløse danske udgave af realityformatet ”Bachelor”, er der andre boller på suppen i vinterkolde Danmark, hvor Discovery+ har besluttet sig for at give det amerikanske datingkoncept ”Prince Charming” en chance.

Her har 12 homoseksuelle mænd ladet sig indlogere på noget, der ligner et pimpet, landligt kursuscenter i håb om at møde deres drømmeprins. Retorikken er taget fra eventyrverdenen, og selv om det nok ikke var den 33-årige Jonas, Askepot havde i tankerne, da hun forestillede sig prinsen på den hvide hest, så er der en ægthed i overgivelsen til eventyrenes barnlige fiktion, selv om tolkningen af de romantiske koder er så forloren, at det næsten er morsomt. ..

BRANCHENYT
Læs også