Weekend

Annette Heick skriver med ”Datteren” sine erindringer og gør sig interessante og langtrukne tanker om livet som datter af landets mest populære popduo

Anmeldelse: Annette Heick skriver veloplagt, men monotont i sin erindringsbog, ”Datteren”. Få læse- og lytteprøve i anmeldelsen og bedøm selv.

Annette Heick er datter af de to kendte entertainere Keld og Hilda Heick. Hun er nu aktuel med ”Datteren”.  Arkivfoto: Linda Johansen

Kan man tillade sig at skrive sin erindringer i en alder af bare 49 år? Det spørgsmål stiller Annette Heick sig selv og læseren i en indledende note til sit selvbiografiske erindringsværk, ”Datteren”.

Spørgsmålet er formuleret apologetisk, for Heick undskylder på forhånd: »Jeg ved godt, at jeg sikkert ikke er gammel nok til at påtage mig opgaven (…),« lyder det fra forfatteren i bogens introduktion, og selv om den undskyldende tone ikke ligefrem er med til at søsætte erindringerne på bedst tænkelig vis, så foregriber den alligevel et af de spor, der kendetegner fortællingen om Annette Heick, nemlig det at have levet et liv, hvor man konstant og konsekvent er tvunget til at retfærdiggøre sine valg. ..

Læs også
Top job