Weekend

Lp’en lever i bedste velgående

iMusic sælger lp’er og cd’er, og efterspørgslen er så stor, at firmaet har måttet flytte til tre gange så store lokaler i Aarhus Nord.

»Musikkøbere kan godt lide at stå og kigge på udvalget og få lidt inspiration,« siger Lars Verhof, stifter af iMusic, der for et par måneder siden rykkede til nye og større lokaler på Sindalsvej i Risskov. Foto: Rikke Kjær Poulsen Lars Verhof ejer iMusic, der for kun to måneder siden rykkede ind i nye bygninger i Riisskov. Foto: Rikke Kjær Poulsen Lars Verhof ejer iMusic, der for kun to måneder siden rykkede ind i nye bygninger i Riisskov. Foto: Rikke Kjær Poulsen Lars Verhof ejer iMusic, der for kun to måneder siden rykkede ind i nye bygninger i Riisskov. Foto: Rikke Kjær Poulsen Lars Verhof ejer iMusic, der for kun to måneder siden rykkede ind i nye bygninger i Riisskov. Foto: Rikke Kjær Poulsen Med den nye adresse på Sindalsvej har iMusic fået tre gange så meget plads. Nu er butikken på omkring 180 kvadratmeter, og der er også blevet god plads til de 10 unge mennesker, der pakker de op mod 1.000 forsendelser, som dagligt ryger afsted fra iMusic til hele verden. Foto: Rikke Kjær Poulsen

Mange forudsagde lp’ens og cd’ens død for mange år siden, men begge dele lever i bedste velgående. Det mærker man hos iMusic, en netbutik og fysisk butik, der sælger lp’er, cd’er, dvd’er og bøger. Efterspørgslen er så stor, at hele firmaet for nylig flyttede fra Ryesgade i midtbyen til et industrikvarter i Aarhus Nord for at få mere plads.

»Det var et kontroversielt valg, men vi besluttede at tage springet. Vi er en nichebutik, som folk gerne kører efter. Havde vi solgt tøj eller kaffe, var vi ikke flyttet ud i et industrikvarter,« siger Lars Verhof fra iMusic. ..

Læs også
Top job