Weekend

Gennem is, sjap og bøgeskov i januarkulden

Coronapandemien har fået rekordmange til at hoppe op cyklen og drøne rundt på skovenes mange mountainbikespor. Mange tyer kun til sporten om sommeren, men den kan sagtens dyrkes om vinteren. 

Nicolaj Suhr tager rundt og filmer landets mountainbikespor. Selvom mange kun dyrker sporten om sommeren, foretrækker  Nicolaj Suhr den om vinternen. Foto: Jens Hartmann Landets mountainbikespor har forskellige sværhedsgrader. At hoppe flere meter på cyklen kræver både teknik og mod. Foto: Jens Hartmann I de kolde måneder kan det være en fordel at køre med en anden type udstyr om sommeren. Foto: Jens Hartmann Billeder af Nikolaj Suhr, Mountainbiker. Optaget i Marselisborgskov for Media Movers til redaktionelt tillæg. Nikolaj Suhr oplever venlighed fra ligesindede, når han er ude i skovene for at optage videoer af ruterne. Foto: Jens Hartmann En glat og frossen skovbund stiller krav til rytterens teknik. Foto: Jens Hartmann Billeder af Nikolaj Suhr, Mountainbiker. Optaget i Marselisborgskov for Media Movers til redaktionelt tillæg. Billeder af Nikolaj Suhr, Mountainbiker. Optaget i Marselisborgskov for Media Movers til redaktionelt tillæg. Billeder af Nikolaj Suhr, Mountainbiker. Optaget i Marselisborgskov for Media Movers til redaktionelt tillæg. Billeder af Nikolaj Suhr, Mountainbiker. Optaget i Marselisborgskov for Media Movers til redaktionelt tillæg.

Selvom græsset i skovbunden er stivfrossent, og træerne i skoven står nøgne uden blade, holder det ikke Nicolaj Suhr tilbage fra at køre landet tyndt for at prøve kræfter med de mange mountainbikespor, der de seneste år er kommet til.

Sporten kan sagtens dyrkes om vinteren. Faktisk foretrækker Nicolaj Suhr det sådan. Den kolde luft, der møder den varme krop, giver et ekstra spark til den i forvejen actionfyldte sport. ..

Læs også
Top job