Debat
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Aflyst TV2-salg er et politisk selvmål

Kommentar: Status quo er ikke godt nok for TV2. Det statslige selskab skal have friere rammer for at kunne investere i fremtiden.

Enhver ledelse ønsker at gøre det så godt som muligt. Det skaber som regel opløftende økonomiske resultater, sikrer måske personlig økonomisk uafhængighed og en anseelse og tillid, der som oftest rækker til at kunne investere og gøre det endnu bedre i fremtiden. Sådan er det ikke i TV2. Beslutningen om at udskyde det delvise salg af den danske TV-station er en haglbyge i begge fødder, der fastholder det statslige selskab i en stram spændetrøje.

Det er for regeringens støtteparti og for oppositionspolitikere langt fra klart, hvorfor staten skal dele ejerskabet af TV2. En af modstandernes argumenter er, at det går jo godt. Nu er alt jo som bekendt relativt. Men det må være en eklatant mangel på rettidig omhu at bedømme TV-selskabet ud fra den aktuelle økonomiske formåen. Det er nødvendigt at vide, at de tunge sportsår med OL og EM eller VM i fodbold får overskuddet til at svinge med i størrelsesordenen 100 mio. kr. ..

BRANCHENYT
Læs også