Erhverv
0

Bilfirma forkæler ansatte: Bonus til alle medarbejdere på 65.000 kr.

Interdan Holding fejrer sine ansatte med kontantbonusser på 21 mio. kr. i alt.

Flere af stifter K.W. Bruuns efterkommere sidder i ledelsen i Interdan-koncernen. Her ses Anders Bruun (th.), bestyrelsesformand i Interdan Holding A/S, sammen med Maria Bruun (COO i Interdan Holding A/S, Kenneth Keller Hansen (direktør i Interdan Bil A/S) og Peter Bugge Johansen (direktør i Interdan Holding A/S). PR-foto.

Det går godt for den danske bilbranche.

Særligt hvis man skal vurdere ud fra bilimportøren Interdan Holdnings seneste medarbejderbonus. Her har ledelsen nemlig valgt at give samtlige af sine mere end 300 ansatte en kontantbonus på 65.000 kr. i anledningen af virksomhedens 65 års jubilæum.

Det skriver BT.

»Dygtige og dedikerede medarbejdere har medvirket til, at vi har haft nogle gode, sunde år. Vi håber, at der kommer mange flere,« skrev ledelsen i Interdan Holding i en intern mail til sine ansatte, der fulgte med offentliggørelsen af det store gavebeløb.

Og det går da også godt for den danske bilimportør. Sidste år kom Interdan Holdning således ud med et rekordoverskud på 209 mio. kr. efter skat for 2016. Det var dermed næsten en fordobling i forhold til året før, hvor overskuddet var på 115 mio. kr.

Det seneste regnskab viser også, at Interdan Holding har 324 medarbejdere, hvilket betyder, at koncernen har brugt 21 mio. kr. på at fejre sine ansatte med den gavmilde bonus. 

Interdan Holding, der har hovedsæde i Hellerup, beskæftiger sig primært med import af biler som Peugeot, Citröen og Mitsubishi og reservedele dertil.

Koncernen er ejet af efterkommerne af stifter K.W. Bruun, der for omkring 100 år siden blev importør af Fiat i Danmark. Dog går Interdans historie "kun" tilbage til 1930, hvor det blev stiftet under navnet British Motors.

Nu står tredje generation af bilfamilien i spidsen for koncernen, da Anders Bruun er bestyrelsesformand. Hans datter Maria Bruun er også en del af bestyrelsen og sidder samtidig i koncernens direktion.

Maria Bruun bekræfter medarbejderbonussen i en mail til BT og oplyser, at medarbejdernes reaktion var »yderst positiv«, da de fik nyheden om dette års ekstra store julegave.

BRANCHENYT
Læs også