Erhverv

Claus Walthers undertøjskæde tjener millioner som aldrig før

Change of Scandinavia har netop offentliggjort sit bedste regnskab nogensinde.

Claus Walther Jensen er ejer af og adm. direktør i Change of Scandinavia, der vil åbne 200 butikker på verdensplan inden for de næste fem år. Foto: Sofia Busk Foto: Sofia Busk

Den danske undertøjskæmpe Change of Scandinavia har aldrig haft det bedre.

I hvert fald ikke hvis man kigger på økonomien i selskabet Change of Scandinavia Holding A/S, der netop har offentliggjort et overskud efter skat på 22,3 mio. kr.

Det er det bedste resultat nogensinde for selskabet, der har eksisteret siden 2005 og ejes af stifter Claus Walther Jensen og hans familie.

»Resultaterne er på linje med det forventede for året,« skriver Change of Scandinavia i sit nye regnskab for 2016/2017.

Mens både driftsresultatet og det endelige resultat steg betydeligt i forhold til året forinden, faldt omsætningen en smule for undertøjskæden, der har butikker verden over.

I oktober fortalte Claus Walther Jensen til Børsen, at Change of Scandinavia går efter at fordoble den nuværende omsætning på omkring 360 mio. kr. inden for fem år.

I samme periode vil Change of Scandinavia åbne 200 butikker i Canada og Tyskland. Ifølge det nye regnskab vil 20 af de åbninger finde sted i det kommende år.

Vækstfonden har støttet det massive udlandssats med et større tocifret millionlån.

For nogle år siden lancerede popikonet Britney Spears en undertøjskollektion i samarbejde med Change of Scandinavia, hvilket var med til at gøre kæden til et globalt brand.

Change of Scandinavia har på nuværende tidspunkt over 200 butikker på verdensplan og beskæftigede i det seneste regnskabsår gennemsnitligt 416 fuldtidsmedarbejdere.

BRANCHENYT
Læs også