Erhverv

Rejseselskab slår rekord: Tjener millioner på fjerne rejsemål

Rejseselskabet Stjernegaard sælger tusindvis af oversøiske rejser om året. Det er en god forretning.

Stjernegaards direktør Asger Domino ejer 80 pct. af aktierne i selskabet.
Foto: Gregers Tycho

Eksotiske rejser til fjerne destinationer er en rigtig god forretning for rejsebureauet Stjernegaard, der er ejet af direktøren Asger Domino.

Et nyt regnskab fra koncernen Stjernegaard Rejser A/S viser, at overskuddet i 2017 landede på 15,2 mio. kr. Det er en lille forbedring fra 2016, da rejseselskabet tjente stort set samme beløb.

Samtidig formåede Stjernegaard at løfte omsætningen til næsten 200 mio. kr. Det skyldes ifølge ejer og direktør Asger Domino flere ting.

»Vi har haft et øget fokus på produktudvikling og nye rejsedestinationer. Det er gået rigtig godt for os igennem mange år, og vi har haft en stor vækst. Der er ingen tvivl om, at det er fordi, vi holder os til et meget højt kvalitets- og serviceniveau. Vi har rigtig godt styr på vores destinationer, og det kan kunderne mærke,« siger Asger Domino.

I 2018 vil rejsebureauet rette fokus mod rejsemål som Sydamerika, Sri Lanka og Vietnam.

»Vi har valgt at fokusere på de oversøiske rejser, da det er der, vores passion ligger. Stjernegaard er en familiedrevet virksomhed, hvor medarbejderne er passionerede omkring det, vi laver,« forklarer Asger Domino.

Han købte for 10 år siden købte Stjernegaard Rejser og ejer 80 pct. af aktierne i selskabet. Stjernegaard sælger ca. 10.000 rejser om året.

Med en omsætning på 198 mio. kr. slog rejsebureauet i 2017 rekord. Året før blev der solgt rejser for 176 mio. kr.

Cuba, De Vestindiske øer, Bali og Thailand er blandt de største destinationer hos Stjernegaard, men selskabet har mere end 30 destinationer over det meste af verden.

»Danskerne er interesserede i at rejse mere oversøisk og længere væk. Det skal være mere spændende og eksotisk for hver gang, og det er det marked, som vi gerne vil ramme. Derfor spreder vi os nu,« siger Asger Domino.

BRANCHENYT
Læs også