Erhverv
BREAKING

Nyhed: En »one time experience« lakker mod enden for coronakrisens købmænd. Nyhed: Danske aktier i bunden over verdens bedste aktiemarkeder lige nu. Nyhed: Europa går ikke i stå, hvis Putin lukker for gassen.

NCC har købt stort entreprenørfirma og åbner op for flere opkøb

En af Danmarks største entreprenørvirksomheder køber sig nu til yderligere 350 mio. kroner i omsætning med opkøbet af entreprenørfirmaet Jakobsen & Blindkilde.

Den svenske NCC-koncern er vant til at købe op, men det er første gang i lang tid, at den danske del af NCC inden for byggeriområdet har gjort det. Det bliver ifølge landechef Palle Bjerre Rasmussen formentlig ikke det sidste opkøb. Foto: Jens Henrik Daugaard Foto: Jens Henrik Daugaard

Danmarks tredjestørste entreprenør, NCC, bliver nu endnu større. NCC har haft pengepungen fremme og købt virksomheden Jakobsen & Blindkilde fra den vestjyske by Aulum.

»Det er formentlig ikke den sidste virksomhed, vi køber, men vi har heller ikke nogle konkrete planer om at købe flere. Opstår muligheden igen, vil vi selvfølgelig kigge på det,« siger Palle Bjerre Rasmussen, direktør for NCC's danske byggeaktiviteter...

Læs også
Top job