Erhverv
BREAKING

Nyhed: En »one time experience« lakker mod enden for coronakrisens købmænd. Nyhed: Danske aktier i bunden over verdens bedste aktiemarkeder lige nu. Nyhed: Europa går ikke i stå, hvis Putin lukker for gassen.

Dansk vækstkomet køber konkurrent og udskyder planerne om overskud

Falcon.io er braget igennem internationalt med software til at styre sociale medier og vokser i år med 40 pct. Nu køber selskabet konkurrenten Komfo, som var ejet af Sitecore.

Ulrik Bo Larsen opfandt Mingler, et socialt netværk i stil med Facebook, men solgte det lige før, Facebook væltede ind over Danmark. Så begyndte han at hjælpe virksomheder med at begå sig på sociale medier, og den forretning blev til tjenesten Falcon.io, som har fået international succes. Foto: Stine Bidstrup Foto: Stine Bidstrup

Med næsten en kvart milliard investorkroner i ryggen har danske Falcon.io haft vækstknappen i bund de seneste år og har bidt sig fast på det internationale marked for software til markedsføring på sociale medier.

Det gjaldt om at vokse sig stor nok på det globale marked til, at konkurrenterne blev holdt stangen, og så indkassere gevinsten senere, har direktør Ulrik Bo Larsen tidligere forklaret. Så skal de store underskud i vækstfasen nok blive dækket ind...

Læs også
Top job