Erhverv
0

Andrea Elisabeth Rudolph tjener rekordhøjt millionbeløb

Den tidligere tv- og radiovært Andrea Elisabeth Rudolph har stor succes med at sælge cremer og shampoo og vil udvide forretningen i 2018.

Andrea Elisabeth Rudolph tjener millioner på skønhedsprodukter. Hun har tidligere været radiovært og vært på Vild Med Dans. 
Foto: Sascha Oda.

Den danske virksomhed Rudolph Care, der producerer miljøvenlige skønhedsprodukter og er ejet af Andrea Elisabeth Rudolph, har mere fart i forretningen end nogensinde.

Et nyt regnskab fra virksomheden viser, at overskuddet i 2017 landede på 8,7 mio. kr. efter skat. Det er 2,1 mio. kr. mere end i 2016 og det bedste resultat i selskabets historie.

»Vi har i 2017 lanceret en række produkter, herunder en ny produktkategori med vores ny parfume. Dertil har vi åbnet en kæde i Norge, Vita Exclusive, der i øjeblikket har 42 butikker. Vi høster frugterne af, at vi gennem årene har opbygget et stærkt brand og skabt nogle gode og effektive produkter, som vores kunder kan lide,« siger den tidligere tv- og radiovært Andrea Elisabeth Rudolph, der stiftede firmaet i 2006.

Her var hun med i en omfattende kemikampagne for Greenpeace. Andrea Elisabeth Rudolph var gravid og lod sin krop teste for skadelige stoffer, og det viste sig, at selvom hun var den næstyngste af de otte testpersoner, havde hun flest kemikalier af alle.

Det blev springbrættet til at skabe sine egne skønhedsprodukter, der er fri for sundhedsskadelige ingredienser, er svanemærkede og har økocertificering.

»Der kommer ikke et produkt ud på markedet, uden at det er et ynglingsprodukt fra min side. Jeg føler, at vi er tæt på vores kunder og i lanceringen af vores produkter er de en stor inspiration. Vi vil gerne lave det bedste for dem, og jeg føler, at man bliver belønnet med loyale kunder, som er gode til at anbefale os. Det er jeg enormt stolt af,« fortæller Andrea Elisabeth Rudolph.

De første år efter opstart havde Rudolph Care røde tal på bundlinjen, men i 2012 fik virksomheden sit første overskud på 600.000 kr.

I det seneste regnskabsår er der blevet udbetalt 3 mio. kr. i udbytte til ejerne af Rudolph Care. Det er Andrea Elisabeth Rudolph, der ejer størstedelen af aktierne i virksomheden, og hun vil i 2018 fortsætte med at udvide Rudolph Care.

»Vi har en række produktlanceringer i år, og vi arbejder også på at udvide forretningen på nye markeder de rigtige steder. Derudover arbejder vi på nogle hjertesager, som jeg personligt glæder mig rigtig meget til at fortælle mere om. Næste år fylder firmaet 10 år på markedet, så der er masser af gode ting af glæde sig til,« siger hun.

Andrea Elisabeth Rudolph har tidligere været vært på DR-ungdomsprogrammet Boogie og blev siden kendt på Radio 100FM i radioprogrammet Morgenhyrderne. Det endelige gennembrud kom, da hun var medvært på Vild Med Dans.

Andrea Elisabeth Rudolph danner par med den tidligere håndboldspiller Claus Møller Jakobsen.

BRANCHENYT
Læs også