Serier

Nyhed: Hotellers ordrebøger er fyldte som før corona. Nyhed: Vi bruger mere sort strøm i stikkontakterne. Nyhed: Så mange deltagere bliver headhuntet til "Løvens Hule".

Lars Møller trak livet ud af OW Bunker - onsdag falder dommen

Onsdag afsiger Retten i Aalborg dom i straffesagen mod den tidligere datterselskabsdirektør i OW Bunker, Lars Møller. Han vil ikke selv være til stede.

Opgøret efter OW Bunker
Lars Møller var direktør for OW Bunkers datterselskab i Singapore, Dynamic Oil Trading. Han står tiltalt for mandatsvig af særlig grov beskaffenhed for 645 mio. kr. på grund af en løbsk kredit til samarbejdspartneren Tankoil.  PR foto

Når byretten i Aalborg onsdag middag kl. 12.30 afsiger dom i straffesagen mod den tidligere OW Bunker-direktør Lars Møller, bliver det den foreløbige kulmination på det enorme retsopgør, der er fulgt i kølvandet af kollapset i OW Bunker i november 2014.

Lars Møller er den eneste, der er blevet forfulgt strafferetligt, men vrede investorer og kreditorer har anlagt en stribe erstatningssager mod den tidligere ledelse, mod de tidligere ejere, mod selskabets revisor og mod selskabets rådgivere...

Læs også
Top job