Erhverv

Lars Seiers esportfirma Tricked på vej mod lukning ved en fejl

Det storsatsende esportsfirma Tricked, der har Lars Seier Christensen som investor, er onsdag blev sendt til tvangsopløsning af Erhvervsstyrelsen.

Lars Seier Christensen investerede i 2016 i esportsfirmaet Tricked, der slår sig op på at være Danmarks største af sin slags. Foto: Finn Frandsen

Da Morten Høj Jensen onsdag vågnede, var kaffen ved at komme galt i halsen.

For esportsfirmaet Tricked, hvor han er medejer og sportsdirektør, var blevet sendt til tvangsopløsning ved Skifteretten i Aalborg.

Erhvervsstyrelsen havde konstateret, at Tricked havde forbrudt sig mod selskabslovens paragraf 225, og derfor havde styrelsen sendt selskabet til tvangsopløsning.

Årsagen var, at Tricked havde glemt at indsætte en midlertidig direktør i CVR-registeret, efter den tidligere direktør stoppede for en måned siden.

Den manglende direktion førte derfor onsdag morgen til en tvangsopløsning i skifteretten for Tricked.

»Vi har haft ringet til Erhvervsstyrelsen, for der er tale om en forglemmelse fra vores side. Jeg blev far for under en uge siden, og midt i det hektiske omkring det har jeg glemt at få lavet en registrering af mig som midlertidig direktør,« siger Morten Høj Jensen.

Tricked slår sig op på at være Danmarks største esportsorganisation og råder over fire hold inden for spillene Fifa, League of Legends, Counter-Strike og Call of Duty.

Trickeds hold består af i alt 20 spillere, og det er blevet til to verdensmesterskaber i Fifa for organisationen.

Blandt investorerne i Tricked er Saxo Bank-milliardæren Lars Seier Christensen, der i 2016 købte sig ind i virksomheden.

I december 2017 blev selskabet VB E-sport ApS medejer af Tricked, da selskabet skød et millionbeløb i esportsfirmaet.

VB E-sport ApS er ejet delvist af Vejle Boldklub og den velhavende vejlensiske Skou-familie.

Tricked havde i 2017 et underskud efter skat på 2 mio. kr.

»Vi har brug for at investere og være under udvikling, før vi kan få positive tal på bundlinjen. Men det skal vi nok få,« siger Morten Høj Jensen.

Læs også
Top job