Erhverv

Dansk mobilbutik i krise - har fyret halvdelen af medarbejderne

Flere år med millionoverskud er vendt til krise for Mytrendyphone, der er ejet af iværksætteren Silvan Popovic.

Silvan Popovic har tjent millioner på Mytrendyphone, som han stiftede i 2003. Nu er virksomheden i problemer. Foto: Steen Wrem

Danmarks største netbutik for mobiltilbehør, Mytrendyphone.dk, er kastet ud i en krise. Det skriver Børsen.

Netbutikken, der i årevis har forgyldt den serbiskfødte stifter Silvan Popovic, tabte i 2017 cirka 7 mio. kr., og i indeværende regnskabsår siver der stadig penge ud af kassen.

Fortsætter det, kan Mytrendyphone.dk komme i likviditetsproblemer, siger Silvan Popovic til Børsen. Han har været nødt til at fyre omkring halvdelen af sine medarbejdere og tvinges muligvis til at skyde ny kapital i selskabet.

»Det bliver jeg nødt til, hvis det fortsætter, men vi håber selvfølgelig, at vi kan stoppe blødningerne, så vi i det mindste ikke taber penge,« siger Silvan Popovic til Børsen.

Problemerne for Mytrendyphone.dk skyldes ifølge Silvan Popovic, at Google flere gange har ændret i sine algoritmer. Det betyder, at mobilbutikken ryger længere og længere nedad blandt søgeresultaterne, når man googler en række forskellige nøgleord.

Før 2017 havde Mytrendyphone på blot fire år indtjent 20 mio. kr., ifølge Børsen. Netbutikken sælger mobiltilbehør i 13 lande og har hovedsæde i Hillerød.

Læs også
Top job