Erhverv

Tryg udnævner ny finansdirektør

Tryg har udnævnt 49-årige Barbara Plucnar Jensen til ny finansdirektør som afløser for Christian Baltzer, der stopper medio oktober.

Foto: Philip Davali  Foto: Philip Davali

Tryg har udnævnt ny koncernfinansdirektør. Hun hedder Barbara Plucnar Jensen, er 47 år og kommer fra en stilling som finansdirektør for rengøringsgiganten ISS´s engelske og irske afdeling.

Barbara Plucnar Jensen er 47 år og har en kandidatgrad i økonomi fra 1996 fra Københavns Universitet. Hun kommer fra en stilling som CFO for ISS’s største marked i England og Irland og har desuden en solid erfaring inden for investering og treasury fra sin ni-årige karriere i ISS og før da fra Danske Bank, hvor hun varetog en række forskellige ledende stillinger i tretten år. Hun har blandt andet stået i spidsen for centrale analyse-, udviklings- og salgsfunktioner i sine tidligere job.

Hun får ansvaret for at fortsætte den stærke finansielle styring gennem den digitale transformation, som Tryg-koncernen er i fuld gang med.

FINANS giver dig overblik
Erhvervslivet og verden er i forandring i disse dage, hvilket har betydet store omvæltninger og en stor strøm af nyheder. Vi udvælger hver dag de væsentligste erhvervsnyheder og samler dem i vores nyhedsbreve.
Tilmeld dig her
BRANCHENYT
Læs også