Erhverv

Søskendepar tjener millioner på ungdomsrejser

Vibeke Mejer Henriksen og hendes lillebror så et hul i rejsemarkedet. Deres rejsefirma, Adventuredk, har vokseværk og tjener rekordmange penge.

Adventuredk brager frem med sine eksotiske ungdomsrejser og har de senere år gjort ejerparret til millionærer. Foto: Adventuredk

Søskendeparret Vibeke Mejer Henriksen og Michael Graugaard Mejer har fundet en indbringende niche i den danske rejsebranche.

De sælger rejser til unge mellem 18 og 35 år gennem deres selskab Adventuredk, og det tjente søskendeparret i seneste regnskabsår 7,8 mio. kr. på. Det var rekord, og hele overskuddet blev trukket ud som udbytte, viser et nyt regnskab.

Adventuredk brager frem med sine eksotiske ungdomsrejser og har de senere år gjort ejerparret til millionærer. Vibeke Mejer Henriksen stiftede rejsefirmaet for 11 år siden, da hun sagde sit job op og begyndte at sælge rejser hjemme i lillebroderens bilforretning i Herning.

Inden længe måtte Michael Graugaard Mejer også kvitte sit job for at dedikere sig det hurtigtvoksende rejsebureau. I dag sælger Adventuredk hvert år rejser til tusindvis af danskere og har ca. 15 ansatte.

I første omgang satsede Adventuredk på grupperejser til 18-30-årige. Siden er konceptet blevet udvidet en smule, så også folk op til 35 år i dag er velkommen på grupperejser i et segment for de 28-35-årige.

Rejserne har en længde på to uger til tre måneder og går til oversøiske rejsemål i Asien, Afrika, Australien, Syd- og Nordamerika.

Den store succes har fået søskendeparret til også at satse på det norske marked med hjemmesiden Adventureno. Salget sker fortsat via hovedkontoret i Herning.

Læs også
Top job