Erhverv

Rigmand har solgt kendt dansk tøjfirma

Stifter Allan Freivald er trådt ud af ejerkredsen i tøjfirmaet Sisters Point, som han har tjent millioner på.

Allan Freivald står ikke længere i spidsen for det danske modebrand Sisters Point. Firmaet har fået ny ejer. Foto: Jan Dagø

Det danske tøjmærke Sisters Point har skiftet ejer. Det skriver branchebladet Tøj.

Den nye ejer er firmaets direktør Rasmus Buus Nielsen, som sammen med sin hustru, Susanne Buus Nielsen, har været en del af selskabet i mange år.

»Det har de seneste otte år, siden Rasmus og Susanne blev medejer, ligget i kortene, at Rasmus og Susanne en dag skulle overtage firmaet. Det glæder mig, at det nu er lykkedes for dem, og jeg er sikker på, at de vil fortsætte den gode rejse, som Sisters Point har været på over de seneste godt 23 år,« siger Allan Freivald til Tøj.

Sisters Point, der sælger skandinavisk modetøj til kvinder, blev stiftet af Allan Freivald i 1994. Siden da har han været direktør og ejer i Aarhus-firmaet, men nu er det altså slut.

Overtagelsen er sket med virkning fra den 30. juni 2018. Hvor meget Buus Nielsen-parret har betalt for Allan Freivalds ejerandel er hemmeligt.

Allan Freivald er blevet mangemillionær på Sisters Point, som gennem årene har genereret store overskud. I 2017 tjente virksomheden 7,1 mio. kr. Selskabets egne butikker tabte dog penge.

Ifølge Rasmus Buus Nielsen kommer Sisters Point ikke til at mærke store ændringer ved ejerskiftet. De seneste 10 år har han været direktør i firmaet, mens hans hustru Susanne Buus Nielsen har været brandets kreative chef. Det fortsætter hun med.

For to år siden lancerede Sisters Point et nyt brand, Love & Divine, som er firmaets dyrere og mere eksklusive mærke.

Læs også
Top job