Erhverv

Nordjysk sushimand indtager København og har store planer om udlandet

Restaurantkæden Karma Sushi er vokset markant i først det jyske og senest det københavnske område siden opstarten i 2007. Den iltre og utålmodige iværksætter bag konceptet fyrede i foråret hele sin ledelse, og han står nu selv i spidsen for den kæde, som i de kommende år også skal prøves af i udlandet.

Foto: Christian Klindt Sølbeck

Det skorter ikke på ambitioner i baglokalerne hos sushirestauranterne i Karma Sushi-kæden. Efter at være etableret i Frederikshavn i 2007 er den vokset til også at servere sushi i Aalborg og Aarhus, og inden længe har man også tre restauranter i København.

Bag konceptet finder man iværksætteren Morten Hansson, der ud over at stå bag Karma Sushi også har flere mexicanske restauranter under navnet Vaca. Begge koncepter har ligesom en produktionsvirksomhed hjemme under moderselskabet Kuyashi, der har base i Nørresundby...

Læs også
Top job