Erhverv

Daniel Aggers kloakfirma suger millioner op som aldrig før

KloAgger har netop offentliggjort sit bedste regnskab nogensinde.

Daniel Agger har gang i en lang række forretninger, heriblandt et kloakfirma med stor succes.

Siden Daniel Agger stoppede sin fodboldkarriere i 2016, er det gået støt op ad bakke for hans kloakfirma, KloAgger.

For et år siden blev små underskud afløst af et millionoverskud på 2,9 mio. kr. Nu kan KloAgger så fremvise et rekordoverskud på 3,7 mio. kr.

Det fremgår af et nyt regnskab fra KloAgger, der har Daniel Agger som bestyrelsesformand og hovedaktionær.

KloAgger udfører slamsugning og kloakservice på hele Sjælland og beskæftigede i det seneste regnskabsår 18 fuldtidsmedarbejdere.

Virksomheden blev stiftet i 2012 og har de seneste år haft Daniel Aggers lillebror, Marco Agger, som adm. direktør.

I det nye regnskabs ledelsesberetning står der ikke meget om årsagen til det store løft i forretningen for KloAgger.

Men i januar 2018 forklarede John Agger, der er Daniel Aggers onkel og driftsleder i KloAgger, at fremgangen skyldes en digitalisering af forretningen.

»Vi har fra start haft en klar plan om, at digitalisering skulle være omdrejningspunktet for hele vores forretningstilgang. Det har givet os bedre overblik over sagerne, samtidig med store effektiviseringsgevinster,« sagde han til Licitationen.

KloAgger har nu en egenkapital på 10,8 mio. kr. og blev i august 2017 sponsor i Brøndby, hvor Daniel Agger både begyndte og sluttede sin fodboldkarriere.

KloAgger er ikke den eneste forretning, Daniel Agger er involveret i.

Han har også investeret penge i tatoveringsplatformen Tatoodo, hvor han en overgang sad i bestyrelsen. Tatoodo har endnu til gode at have sorte tal på bundlinjen. Dog er Tattoodo blevet verdens største tatoveringsfællesskab.

Derudover ejer han sammen med sin bror flere investeringsselskaber, der handler med aktier og ejendomme. Endelig ejer Daniel Agger hovedparten af aktierne i værtshuset Center Pub Hvidovre.

Læs også
Top job