Erhverv

Nikolaj Koppel er stoppet som underdirektør i Tivoli

Nikolaj Koppel havde fredag sidste dag som underdirektør i Tivoli. Nu venter et friår med bl.a. bogprojekt.

Nikolaj Koppel påbegynder mandag sit nye liv som arbejdsløs. Arkivfoto: Sebastian Buur Gunvald

Fredag var han underdirektør i Tivoli. Efter weekenden er han arbejdsløs.

Nikolaj Koppel har efter samlet ni år hos Tivoli sagt sit topjob op for at tage et »sabbatår med frihed, inspiration og tid til at lægge nye planer«.

Det har han meldt ud på Facebook.

»Jeg har tidligere lavet et par karrieremæssige gearskift i mit liv – og det har jeg aldrig fortrudt. Tivoli er et fantastisk sted, og jeg er stolt af de mange og markante resultater, vi har opnået de seneste år både økonomisk og indholdsmæssigt – men nu skal der ske noget andet,« lyder det i et Facebook-opslag fra Nikolaj Koppel, der fortsætter:

»Den næste tid vil jeg bl.a. bruge til at blive klogere på, hvad de næste kapitler i mit arbejdsliv skal være.«

Et af kapitlerne bliver tilsyneladende et bogprojekt, har han lørdag afsløret i et nyt Facebook-opslag. Her skriver han, at har taget tilløb til at forfatte en bog »i 100 år«.

Nikolaj Koppel har samlet været ansat hos Tivoli i ni år. Først i en periode på fem år som musikchef og siden 2015 som underdirektør for kultur- og underholdningsområdet.

Han er oprindeligt uddannet pianist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og turnerede i både USA, Australien og flere europæiske lande, før han i 2000 satte musikkarrieren på pause for at arbejde i medieverdenen.

Først blev han ansat ved Euroman, hvor han efter to år som journalist blev redaktionschef, og sidenhen arbejdede han som både radiovært, kanalchef og redaktør på DR P1 og P2, mens han sideløbende påtog sig flere værtsroller på tv.

På Facebook har han desuden meldt ud, at han bevarer sine tillidsposter som bl.a. formand for Bryd Tavsheden, medlem af Radio- og TV-nævnet samt inden for fondsverdenen.

Læs også
Top job