Erhverv

Jesper Brandgaard stopper i Novo Nordisk

Jesper Brandgaard, koncerndirektør for biopharm og juridiske anliggender, stopper i Novo Nordisk.

Til april næste år fratræder Jesper Brandgaard efter 20 år i Novo Nordisk. Foto: Joachim Adrian Foto: Joachim Adrian

Den tidligere økonomidirektør og nuværende direktør for biopharm og juridiske anliggender i Novo Nordisk, Jesper Brandgaard, fratræder. Det oplyser Novo Nordisk i en meddelelse til fondsbørsen.

Efter 20 år i Novo Nordisk har Jesper Brandgaard selv valgt at træde tilbage, lyder det. Han bliver fra april erstattet af Ludovic Helfgott.

»Det har været et privilegium for mig at være en del af Novo Nordisks rejse gennem mine 20 år i virksomheden. Med stærke afløsere på plads indenfor Finance, Legal Affairs og Biopharm er april 2019 et godt tidspunkt for mig til at forlade virksomheden og i stedet forfølge en karriere i bestyrelsesregi,« udtaler Jesper Brandgaard.

Ludovic Helfgott kommer fra en stilling hos AstraZeneca, hvor han senest har været direktør for virksomhedens globale aktiviteter inden for hjerte-kar-, stofskifte- og nyresygdomme.

Han bliver medlem af Novo Nordisks koncerndirektion og skal rapportere til topchef Lars Fruergaard Jørgensen.

»Jeg glæder mig til at starte i Novo Nordisk og ser frem til sammen med Biopharm-teamet at arbejde for at skabe bedre livskvalitet for mennesker med hæmofili, vækstforstyrrelser og andre alvorlige kroniske sygdomme,« udtaler Ludovic Helfgott.

BRANCHENYT
Læs også