Erhverv

KPMG gafler topchef hos Deloitte

Henrik R. Mulvad skifter fra Deloitte til konkurrenten KPMG, hvor han bliver ny seniorpartner og topchef.

Henrik R. Mulvad afløser nuværende seniorpartner Thomas Hofman-Bang som CEO og seniorpartner i KPMG. Foto: Hanne Paludan Kristensen

Et af Danmarks største revisionshuse, KPMG, har været på rov hos konkurrenten Deloitte for at finde sin nye topchef.

Fremover skal Henrik R. Mulvad, der kommer fra en stilling som ledende partner i Deloitte, stå i spidsen for KMPG, hvor han får den officielle titel af seniorpartner og adm. direktør, oplyser revisionshuset i en pressemeddelelse.

»Henrik er lige præcis den kombination, som vi har ledt efter. Han har en stærk kommerciel profil med dokumenteret succes og er en holdspiller med passion og hjerte. En komplet leder, som spejler værdierne og kulturen i KPMG,« udtaler Anette Harritz, bestyrelsesformand i KPMG, i pressemeddelelsen.

Henrik R. Mulvad har i Deloitte haft ansvaret for revision, rådgivning og skat til kunder i forbruger- og industrisegmentet i ni lande i det nordvestlige Europa, heriblandt også Storbritannien.

Han har desuden en fortid som mangeårig partner i Accenture.

Henrik R. Mulvad afløser nuværende seniorpartner Thomas Hofman-Bang. Skiftet ventes at træde i kraft senest i sommeren 2019, og det er planen, at Thomas Hofman-Bang bliver på posten indtil da.

»Thomas Hofman-Bang har med succes stået i spidsen for vores partnergruppe som en stærk og inkluderende leder, hvor vi i løbet af fem år har formået at opbygge et solidt fundament for fremtidig vækst og succes for KPMG. Vi takker for hans store indsats og er glade for, at Thomas Hofman-Bang bliver, så længe det er nødvendigt, for at sikre en god overdragelse,« siger Anette Harritz.

Henrik R. Mulvad er uddannet fra CBS i 1991.

BRANCHENYT
Læs også