Erhverv

Nyhed: Mød manden, der ligner Lundbecks nummer to. Nyhed: Velhaverforvalter køber op i »tophysterisk marked«. Nyhed: Dansk sværvægter vil lave en "Ørsted". Analyse: Sådan overlever du bedst det næste økonomiske chok.

Pandora må igen skrue ned - forstå regnskabet på 2 minutter

Den nye ledelse i smykkekoncernen lancerer spareplan for at vende udviklingen med især negativ vækst i salget hos de fysiske butikker.

Pandoras nye ledelse har tirsdag fremlagt et nyt program, der skal effektivisere smykkekoncernen. Foto: Liselotte Sabroe

Den danske smykkekoncern Pandora har været gennem en periode med turbulens. Usikkerhed om udviklingen på flere markeder, pres på aktiekursen, rygter om salg samt afskedigelsen af topchefen har øget fokus på det børsnoterede selskab. Pandora har tirsdag morgen præsenteret kvartalsregnskab - og igen en melding om reducerede mål.

1. Tallene: Siden Pandora i januar holdt kapitalmarkedsdag med finansielle, langsigtede mål samt en ny 2022-strategi, har selskabet måttet ændre ambitioner flere gange. I august kom selskabet således med en nedjustering. Det samme gælder i dagens regnskab for 3. kvartal. Her konstateres, at væksten i det samlede, direkte sammenlignelige salg dykkede med 3 pct. i kvartalet...

Læs også
Top job