• For abonnenter
Erhverv

Foodservice og nyudviklinger indtager større rolle hos Stryhns

Fødevarekoncernen Stryhns er midt i en innovationsproces, hvor selskabet efter en række opkøb vil polstre sine brands med lanceringen af nye produkter. Samtidig trædes der hårdere på speederen ind i foodservicemarkedet.

Artiklens øverste billede
Foto: Arkivfoto

For Stryhns er det en balancegang at skabe innovationer.

For på den ene side råder koncernen over traditionelle mærker som Stryhns, hvor folk på den ene side gerne vil en vis form for udvikling, men på den anden side sætter pris på, at de nøjagtigt ved, hvad de får.

Det betyder dog ikke, at tingene står stille. Så

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.