Erhverv

Her er Danmarks bedst sælgende ejendomsmæglere

Hos Henrik Larsens forretning har medarbejderne haft ekstra travlt med at pille salgsskilte ned i 2018.

Hos Danbolig Holbæk solgte indehaver Henrik Larsen og hans medarbejdere i alt 551 boliger i 2018, hvilket har resulteret i titlen som årets bedst sælgende ejendomsmægler 2018. Foto: Tobias Nicolai

Det er ikke kun Danmarks yngste borgmester, der holder til i Holbæk. Det gør Danmarks bedst sælgende ejendomsmægler i 2018 også.

For andet år i træk er det Henrik Larsen og hans 24 medarbejdere hos Danbolig Holbæk, der har solgt flest boliger og projektsalg. Hele 551 er det blevet til i 2018.

I år er han dog ikke kun vinder med et spinkelt v, for med 145 flere salg end andenpladsen, Danbolig Aarhus, indtager han en gedigen salgs-sejr.

»Jeg er meget stolt over, at vi ligger så meget bedre end anden- og tredjepladsen i år,« siger Henrik Larsen, der er indehaver af Danbolig Holbæk.

Danbolig Holbæk
  • Indehaveren er Henrik Larsen.
  • 24 medarbejdere.
  • Er blevet kåret som Danmarks bedst sælgende ejendomsmægler i 2017 og 2018.
  • Solgte 551 boliger i 2018.
  • Den gennemsnitlige salgstid er 145 dage, mens det gennemsnitlige afslag på boligerne er 6 pct.

Udover en ekstraordinær indsats fra medarbejderne, har han et bud på, hvorfor hans forretning er gået i udbrud:

»Det er et område, som er attraktivt at flytte til. Vi har mange københavnere, der har valgt at flytte ud, og som har fået øje på Holbæk, der prismæssigt ligger på et fornuftigt niveau samtidig med, at kommunen ligger godt set i forhold til infrastrukturen mod København, « siger Henrik Larsen, der er indehaver af Danbolig Holbæk.

Han tilføjer, at forretningen sidder på 48 pct. af boligmarkedet i Holbæk, hvilket alt andet lige også vil føre til flere boligsalg.

På top 10-listen finder man hele fire lokale Danbolig-butikker skarpt forfulgt af EDC-bolig.

»Det kan vi kun være tilfredse med, for det betyder, at vi har nogle butikker, som i hvert fald markerer sig i lokalområderne, og som gør et stærkt indtryk på kunderne i de områder,« siger Per Bie, der er direktør hos Danbolig-kæden.

Fra 2012 til 2016 var det ellers Danbolig Aarhus med Kristian Voldsgaard i spidsen, der sad på listens førsteplads. Per Bie fortæller, at han hvert år vædder en frokost med Aarhus-kollegaen Kristian Voldsgaard om, hvorvidt butikken tager førstepladsen eller ej.

»Nu har jeg to frokoster tilgode ude på Frederikshøj, skal vi ikke sige det sådan,« griner Per Bie.

Nedenfor ses den fulde liste, som er lavet ud fra salgstal fra Boligsiden den 10. januar. Alle boligtyper samt helårs- og fritidsgrunde er omfattet.

BRANCHENYT
Læs også