Erhverv

Butikskæde gik konkurs - overtages af konkurrent

WeCoverYou blev for et par uger siden taget under konkursbehandling. Nu har it-kæden LabTech overtaget fem af konkursboets butikker.

Johnny Nielsen, der her ses til venstre, må nu se store dele af sin virksomhed WeCoverYou blive overtaget af konkurrenten LabTech, hvis direktør Frank Bisgaard Andersen også kan ses her på billedet. Foto: LabTech

35 medarbejdere i den konkursramte butikskæde WeCoverYou, der sælger smartphones, covers og andet tilbehør, kan nu ånde lettet op.

For de 35 medarbejdere har fået ny arbejdsgiver i form af it-butikskæden LabTech, der har købt fem ud af WeCoverYous otte butikker ud af konkursboet.

Det oplyser LabTech mandag morgen i en pressemeddelelse.

»Overalt har vi set et stort potentiale i WeCoverYous forretningskoncept og kompetente medarbejdere. Selv om fremtiden i høj grad drejer sig om nethandel, er det vores erfaring, at både private og erhvervskunder samtidig ønsker en lokal forretning at blive rådgivet og serviceret i. På de fleste hidtidige butiksadresser har vi derfor set det økonomisk rentabelt at fortsætte,« siger Frank Bisgaard Andersen, direktør i LabTech, i pressemeddelelsen.

Konkret er det WeCoverYou-forretningerne i Aalborg, Herning, Esbjerg, Kolding og Rosengårdscenteret i Odense, som LabTech kommer til at drive videre.

WeCoverYou-forretningerne kommer til at supplere de 17 it-butikker, LabTech i forvejen driver.

Samtidig med overtagelsen af de fem butikker har LabTech hentet WeCoverYous ejer, Johnny Nielsen, som ny driftsdirektør.

»LabTechs overtagelse giver god mening. De fleste af vores flittige og dygtige medarbejdere kan fortsætte. Sammen går vi en utrolig spændende fremtid i møde til gavn for både personale og kunder,« siger Johnny Nielsen.

WeCoverYou beskæftigede 60 medarbejdere og blev taget under konkursbehandling den 4. januar.

BRANCHENYT
Læs også