Erhverv

Nitrogen-Pepsi på vej med blødt skum

Følelsen af skummet beskrives som en krydsning mellem Guinness og kaffe.

Artiklens øverste billede
Det bliver en blødere udgave af en Pepsi som selskabet sender på gaden, hvor der er brugt Nitrogen i stedet for kulsyre. Foto: Pepsi.

Pepsi er på vej med en cola, der er tilsat nitrogen. Det skulle angiveligt give en mere »fløjsagtig fornemmelse« af skummet.

Potentielt kan det være med til at skabe en helt ny kategori inden for drikkevarer.

Den nye Pepsi blev afsløret i forbindelse med søndagens finale i Super Bowl i Atlanta. Men Pepsi har endnu ikke sat en dato på en lancering i hele USA og resten af verden, skriver blandt andre foodbev.com.

»Med opfindelsen af Pepsi Nitro er vi i stand til at introducere et mere cremet og blødere produkt og dermed genopfinde cola, som kun Pepsi er i stand til for at ramme en helt ny type af forbrugere,« lyder det fra Todd Kaplan, der er vice president for marketing i PepsiCo.

Brugen af nitrogen i drikkevarer kendes allerede fra kaffe. Sidste år lancerede Nestlé sin Nescafé Azera i Storbritannien. Kaffen leveres i dåser, hvor der er tilsat nitrogen.

De nye Pepsi Nitro vil blive produceret som klassisk cola og med vaniljesmag.

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.