Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Falck vil holde Bios-arkiv hemmeligt

Afsporet af Falck
Allerede i september 2018 afgjorde Konkurrencestyrelsen, at Falck skulle udlevere oplysningerne om den hollandske rival. Foto: Mads Claus Rasmussen

Trods Falcks undskyldning, nægter virksomheden stadig at offentliggøre sit hemmelige arkiv om den hollandske konkurrent Bios.

Det skriver Berlingske Business.

Arkivet blev indsamlet mellem 2014 og 2015 i samarbejde med blandt andet PR-bureauer og en hollandsk journalist med det formål at forhindre Bios i at drive ambulancekørsel i Danmark.

Bios forsøger fortsat at finde ud af præcis, hvilke oplysninger Falck indsamlede om dem.

- Vi finder det uproblematisk at få denne information, især nu hvor det er besluttet fra Falcks side ikke at anke afgørelsen fra konkurrencemyndighederne. Vi mener, at Falck bør acceptere udlevering af denne information uden videre, siger Bios' advokat Torkil Høg fra Bach Advokater, til Berlingske Business.

Allerede i september 2018 afgjorde Konkurrencestyrelsen, at Falck skulle udlevere oplysningerne om den hollandske rival. Falcks advokater har indtil videre kæmpet imod, da Falck mener, at det vil skade selskabets forretning. Falcks indsamlede oplysninger har dog muligvis bidraget til at Bios' danske aktiviteter gik konkurs i 2016.

BRANCHENYT
Læs også