Erhverv

Britisk netbutik falder markant efter salgstal

Der har været leveringsproblemer i USA grundet stor efterspørgsel, fremgår det også. Asos' nye lager i Atlanta har haft problemer med at klare efterspørgslen fra de amerikanske forbrugere. Foto: Screenshot

Det britiske internettøjselskab Asos falder på børsen i London efter at have leveret en salgsopdatering.

Selskabets aktier falder 11,3 pct. til 2872 pence.

Den største aktionær i selskabet er den danske Bestseller-milliardær Anders Holch Poulsen, der ejer lige under 30 pct. af selskabet.

Asos melder om et salg, der steg 11 pct. i det kvartal, der sluttede med udgangen af februar. Det er selskabets første salgsopdatering, siden selskabet nedjusterede skønnet for den årlige vækst til 15 pct. fra tidligere 20-25 pct. Den udmelding blev fastholdt, men selskabet oplyser, at det ønsker at øge investeringerne i markedsføring og vil sænke priserne for at øge salget.

Der har været leveringsproblemer i USA grundet stor efterspørgsel, fremgår det også. Asos' nye lager i Atlanta har haft problemer med at klare efterspørgslen fra de amerikanske forbrugere.

FINANS giver dig overblik
Erhvervslivet og verden er i forandring i disse dage, hvilket har betydet store omvæltninger og en stor strøm af nyheder. Vi udvælger hver dag de væsentligste erhvervsnyheder og samler dem i vores nyhedsbreve.
Tilmeld dig her
BRANCHENYT
Læs også