Erhverv

Medie: Rasmus Seebach investerer formue i boliger

Rasmus Seebach har sammen med sin bror investeret i en større boligudlejningsejendom med over 70 lejemål nord for København.

72 boliger med udsigt til Øresund nord for København har fået en af Danmarks bedst sælgende popmusikere som investor.

Ifølge Ejendomswatch er boligudlejningsejendommen solgt i en handel til et trecifret millionbeløb.

Købet er foretaget i samarbejde med Thylander Gruppen, og ifølge EjendomsWatchs oplysninger er Rasmus Seebach og hans bror Nicolai Seebach med i investorkredsen.

Lars Thylander, der er stifter af Thylander Gruppen, vil dog ikke bekræfte, at det er Seebach-brødrene, der står bag investeringen, fordi selskabet ikke ønsker at røbe identiteten på selskabets kunder.

»Jeg kan bekræfte, at ejendommen er købt af vores fond TG Partners VI. Lige nu afventer den lejernes forkøbsret efter reglerne om tilbudspligt. Indtil det er afklaret har vi ikke yderligere kommentarer,« siger Lars Thylander til EjendomsWatch.

Ejendommene er opført i 1960, og de har en offentlig vurdering på 175 mio. kr., men er ifølge EjendomsWatchs oplysninger solgt til en pris, der ligger noget højere end det beløb.

Boligudlejningsejendommen indeholder over 70 lejemål, og de har en størrelse mellem 45 og 222 kvm. Ejendommen er placeret ud til Kystvejen ved Skovshoved Havn med kig udover Øresund.

Rasmus Seebach ejer sammen med sin bror selskabet Top Notch Invest. Det selskab har siden efteråret været medejer af selskabet S & S Ejendomsinvest.

Direktør hos S & S Ejendomsinvest Lasse Søndergaard afviser overfor EjendomsWatch, at han er medinvestor.

Ejendommen administreres lige nu af Real Administration, men her har man ingen kommentarer til købet, ligesom Rasmus Seebachs manager Nicolaj Bundesen heller ikke vil kommentere handlen.

BRANCHENYT
Læs også