Erhverv

Casper C. færdig med nattelivet: Sælger til hotelmilliardær

Efter mange år som natklubsejer sælger Casper Christensen nu sine ejerandele. »Ikke foreneligt med mit nye liv at være natklubejer,« siger han.

Casper Christensen er færdig som natklubsejer. Foto: Tobias Nicolai

Komiker Casper Christensen har sagt farvel til cocktails og goddag til det simple og modne liv som familiefar.

Det smitter nu af på hans engagement i de natklubber, hvor han har været medejer og bestyrelsesmedlem.

Konkret har Casper Christensen solgt sin ejerandel på 10 pct. af selskabet LKG Night ApS, der står bag den eksklusive natklub At Doloros i Indre København.

Samtidig udtræder Casper Christensen af bestyrelsen og har planlagt at sælge sin ejerandel på 5 pct. af natklubben Chateau Motel, som også har til huse i København.

»Jeg har valgt at træde ud af de natklubber, jeg har været en del af, fordi det ikke er foreneligt med mit nye liv at være natklubejer,« siger Casper Christensen til Finans.

Han henviser til, at han igen er blevet småbørnsfar og for nylig er flyttet på landet til nordsjællandske Alsgårde.

»Jeg har altid haft det bedst med at have mine penge i noget, hvor jeg kan præge det, og hvor jeg går op i det. Når jeg ikke længere går ud i nattelivet, giver det ikke så meget mening, at jeg skal være medejer af en natklub,« siger Casper Christensen, der i stedet har kastet sine penge efter vegetariske måltidskasser i selskabet Simple Feast.

Køberen af Casper Christensens ejerandel i LKG Night er hotelmilliardæren Birger Arp-Hansen, som er medejer af Arp-Hansen Hotel Group.

Ifølge cvr-registeret ejer Birger Arp-Hansen nu mindst 50 pct. af anparterne i LKG Night, der også har komiker Lars Hjortshøj og datingmillionæren Morten Wagner blandt medejerne.

I lokalerne hvor natklubben At Dolores nu befinder sig, har Casper Christensen og andre fra LKG Night-selskabet tidligere drevet natklubberne Sunday og Klub Bisou.

LKG Night har gennem årene haft millionoverskud og kom senest ud af 2017/2018 med et overskud efter skat på 500.000 kr.

Læs også
Top job