Erhverv

Ugens vinder: Ny TDC-boss kickstarter historisk investeringskapløb

TDC's topchef, Allison Kirkby, har netop igangsat en ny storstilet udrulning af fibernet rundt om i landet. Planen skal forløse ambitionen om at nå 1 mio. husstande inden for fem år, afslørede TDC i denne uge.

TDC med Allison Kirkby i front har som ambition at blive en central ejer af fibernet i hele Danmark og dermed være med til at skabe en digital fremtid for landet. Det betyder, at selskabet kommer til grave over hele landet – også i mere tyndt befolkede områder uden for byerne. Foto: PR, TDC


Vinder I: Allison Kirkby, adm. direktør i TDC

TDC skyder gang i en historisk udrulning af fibernet i hele landet. Målet er at levere fibernet til 1 mio. husstande inden for fem år, og det må siges at være ambitiøst, når man tager i betragtning, at en stribe elselskaber har været i gang med samme projekt i årevis og allerede dækker to tredjedele af landet. Men TDC med topchef Allison Kirkby i front er iskold; man tager - med en del milliarder i baglommen - kampen op ved at gå efter de tilbageværende sorte pletter på landkortet i et hæsblæsende investerings- og udrulningskapløb. Det vil uden tvivl gavne kunderne. Om der er penge at tjene? Well, svaret blæser i vinden, men respekt for det forretningsmæssige mod, som TDC udviser ved at satse så konsekvent på digital infrastruktur. ..

Læs også