Erhverv

Ugens vinder: Dansk techkomet henter rekordstor kapitalindsprøjtning - nu skal hele verden lægges ned

Danske Pleo har netop fyldt lommerne med friske millioner, der skal sikre den fremadstormende fintech-virksomhed et globalt gennembrud. At dømme efter resultatet synes investorernes tro på selskabet at være helt uden forbehold.

Jeppe Rindom er medstifter og ad. direktør i vækstvirksomheden Pleo, der med en ny kapitalindsprøjtning har gode muligheder for at at realisere en global ekspansionsplan. Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen

Vinder I: Jeppe Rindom, medstifter og adm. direktør for Pleo

Forventningerne til den danske startupkomet Pleo bankede op i stratosfæren i denne uge, da det kun fire år gamle fintech-selskab meddelte, at det uden det mindste besvær har rejst hele 375 mio. kr. i ny venturekapital. Det skete i forbindelse med selskabets anden investeringsrunde, den såkaldte serie B. Det er den største serie B-runde i Danmark nogensinde, og dermed har selskabet med medstifter og topchef Jeppe Rindom i front hentet over 500 mio. kr. i sin korte levetid. Pleo har med stor succes lanceret et firmakreditkort og digitalt økonomistyringsredskab, og det har allerede gjort Pleo til en profitabel forretning. Med den nye kapital kan selskabet for alvor fyre op under sin globale ekspansionsplaner. ..

BRANCHENYT
Læs også