Erhverv

Cannabis-producent stiger på regnskab

Den californiske cannabis-producent Tilray stiger med 4,6 pct. i eftermarkedet tirsdag på baggrund af et regnskab, der var 7 pct. bedre end ventet på omsætningen.

Cannabis-selskabet fik i første kvartal en omsætning på 23,0 mio. dollar, en vækst på 195 pct., mod ventede 21,4 mio. dollar, mens det justerede underskud landede på 27 cent per aktie mod konsensus på 24 cent, ifølge Bloomberg News.

I kvartalet solgte Tilray cannabis svarende til 3012 kilogram mod 1299 kilogram et år før.

Det justerede driftsresultatet, målt på EBITDA, landede på minus 14,6 mio. dollar. Her havde Wall Street ventet et underskud på 16,7 mio. dollar.

- Vi er tilfredse med vort første kvartals resultater og den igangværende substantielle fremgang, vort hold har gjort for at positionere Tilray som en global leder i cannabis-sektoren, udtaler Brendan Kennedy, topchef i Tilray, i regnskabet.

Investorerne har tilsyneladende meget store forventninger til Tilrays fremtidige vækst. I al fald havde selskabet ved afslutningen på den ordinære handel tirsdag en markedskapital på 4,7 mia. dollar. Ikke ringe på baggrund af et underskud og en omsætning, som er mere end 200 gange mindre en aktiens værdi.

BRANCHENYT
Læs også