Erhverv

Spotify-chef køber hus til 46 mio. kr. og river det ned

Spotifys topchef og stifter, Daniel Ek, købte for nylig et hus i Stockholm-forstaden Djursholm for 46 mio. kr. Nu river han hele herligheden ned på grund af en vandskade.

Spotifys topchef og stifter Daniel Ek har for nylig købt hus for 46 mio. kr. Nu river han det ned.
Foto: Mitsuru Tamura/AP Images

Det er mindre end et år siden, at Spotifys stifter og topchef Daniel Ek købte hus i Djursholm, en eksklusiv forstad til Stockholm.

Huset på næsten 500 kvadratmeter kostede 46 mio. kr., men nu har den 36-årige Daniel Ek besluttet at rive det ned, skriver Dagens Industri og Expressen.

Ifølge Expressen havde Daniel Ek planer om at renovere huset, men vandskader har vist sig at være mere omfattende end ventet, så nu bliver det hele revet ned. Huset er fra 1893 og har kulturhistorisk værdi, så nedrivningen skal godkendes af de svenske myndigheder.

Selv hvis Daniel Ek ender med at betale 45 mio. kr. for et værdiløst hus samt millioner for nedrivningen af det, skulle han nok have mulighed for at finansiere byggeriet af et nyt hus på grunden.

Ifølge Forbes er Daniel Ek god for 13 mia. kr. i form af blandt andet en stor aktiepost i Spotify, der nu er børsnoteret med en aktuel markedsværdi på 146 mia. kr. Daniel Ek er med andre ord i en situation, hvor der nok er råd til at rydde grundigt op efter en vandskade.

BRANCHENYT
Læs også