Erhverv

Familien Stadil kan smile bredt hele vejen til banken

Thornico Gruppen med Thor og Christian Stadil i spidsen har afsluttet 2018 med et trecifret millionoverskud og indledt 2019 med et rekordhøjt resultat på tværs af forretningerne.

Christian Stadil (tv.) og Thor Stadil opjusterer nu forventningerne til 2019 oven på et rekordresultat i første kvartal. Foto: Søren Bidstrup Foto: Søren Bidstrup/Scanpix

Hvis deltagerne i iværksætterprogrammet ”Løvens Hule” på DR læner sig ekstra meget over mod dommeren Christian Stadil i næste sæson i håb om en millioninvestering fra den kant, er der ikke så meget at sige til det.

Familien Stadils bredviftede forretningskonglomerat, Thornico Gruppen, oplevede nemlig en tocifret vækst i omsætningen i 2018 med et nettoresultat på 224 mio. kr. til følge. Samtidig er Thornico kommet ud af årets første kvartal med et rekordhøjt resultat, hvilket får formand Thor Stadil og adm. direktør Christian Stadil - far og søn - til at opjustere forventningerne til 2019.

Thornico gør sig både inden for fødevarer, ejendomme, tøj, shipping og emballage med kontrollerende ejerandele i ikke mindst Hummel og Hartmann. Ifølge regnskabet er forretningen tæt på at runde 4.000 medarbejdere med en egenkapital på den sjove side af 2 mia. kr.

BRANCHENYT
Læs også