Erhverv

Altinget-direktør Per Mikael Jensen fyret

Altinget skiller sig af med sin koncerndirektør.

Den danske mediekoncern bag Altinget har fyret sin koncerndirektør, Per Mikael Jensen, der fratræder med øjeblikkelig virkning.

Det oplyser Altinget på sin hjemmeside.

Baggrunden er, at bestyrelsen vil forfølge en ny strategi for virksomheden og derfor ønsker en anden profil til den fremtidige drift.

Ejer og bestyrelsesformand Rasmus Nielsen roser Per Mikael Jensen for sin to år lange indsats som koncernchef.

»Det er lykkedes Per Mikael Jensen et godt stykke ad vejen at vende udviklingen til overskud – ikke blot i Altinget Danmark, som hidtil har brødfødt de øvrige selskaber. Vi ønsker ham fortsat god vind,« siger Rasmus Nielsen til Altinget.dk.

Den afskedigede direktør siger, at han respekterer bestyrelsens beslutning.

»Jeg er meget glad for at have været en del af det projekt og for at have arbejdet sammen med fremragende ledere og kolleger. Det har været en sand fornøjelse, og uenighed om fremtidig strategi er en helt ærlig sag og en sund årsag til skilsmisse,« siger Per Mikael Jensen til Altinget.dk.

Bestyrelsen i Altinget-koncernen har igangsat en proces for eksternt at finde en ny adm. direktør, der ventes udnævnt til efteråret.

Indtil da udgøres ledelsen af Rasmus Nielsen som formand, økonomidirektør Rune Vinther Jensen, der konstitueres som direktør, og ansvarshavende chefredaktør, Jakob Nielsen.

Bestyrelsen for Rasmus Nielsen Holding, der ejer Altinget, ændres også, og samtidig fratræder kommerciel direktør Ricky Thomsen.

Læs også