Erhverv
BREAKING

Kokkebrødre vil skabe en ny restaurantkæde

Brødrene Koch har store planer - både herhjemme og i udlandet - når de til efterår udvider konceptet Det Glade Vanvid fra restaurant til kæde.

Lasse Koch ejer Det Glade Vanvid sammen med sin bror, Michael Koch. Foto: Joachim Ladefoged

I mere end 10 år har restauranten Det Glade Vanvid serveret mad for sultne aarhusianere. Nu er tiden kommet, hvor resten af landet også skal nyde godt af brødrene Kochs restaurantkoncept.

Det skriver Børsen.

Til november forventer kokkebrødrene Lasse og Michael Koch at åbne endnu en restaurant. Den skal ligge i Randers og være en del af en større Det Glade Vanvid-kæde, som brødrene håber også kan brede sig til Odense, Aalborg og Esbjerg.

Hvis alt går som det skal, vil brødrene også åbne restauranter på Sjælland og i udlandet, fortæller de til Børsen.

»Vores ultimative drøm er, at du en dag kan tage til München og se en dansk restauratør, der har skabt et koncept, der er langtidsholdbart og bæredygtigt, og hvor du får den samme gode oplevelse, hvad end du er i München, Aarhus eller Randers,« siger Lasse Koch til Børsen.

Det Glade Vanvid er et koncept, hvor du betaler en fast all-inclusive pris for flere retters gourmetmad og vin ad libitum. Brødrene beskriver selv konceptet som en god mellemting mellem fine dining og Jensens Bøfhus.

Lasse og Michael Koch åbnede i 2004 gourmetrestauranten Restaurant Koch med deres bror Jesper Koch. Restauranten, der havde hjemme i Aarhus, er i dag lukket, så Lasse og Michael fokuserer derfor udelukkende på Det Glade Vanvid, mens Jesper driver Hotel Alsik på Als.

Det Glade Vanvid åbnede i 2008 ved Fiskerihaven i Aarhus.

Læs også