Erhverv

Tinder-ejer vil disrupte arrangerede ægteskaber i Japan

Dating-app fra Match Group skal gøre op med japanske traditioner og hjælpe japanske singler med at finde den eneste ene inden for et år.

Match Group, der blandt andet ejer Tinder og Match.com vil målrette app efter japanske singler, der er på jagt efter den eneste ene. Foto: REUTERS/Romeo Ranoco

Ejeren af flere datingapps, heriblandt Tinder og Hinge samt hjemmesiden Match.com vil ramme japanske singler, der gerne vil giftes snart.

Det skriver Business Insider.

Ifølge administrerende direktør for Match Group, der driver de tre datingtjenester, Mandy Ginsberg, kan det nye tiltag hjælpe med at “disrupte” den japanske tradition for arrangerede ægteskaber.

“Vi mener, at vi kan tilbyde en mere effektiv og billig service, der er gearet til dem, der er højt motiverede og ønsker at blive gift inden for et år. Et træk som dette vil kunne disrupte mere traditionelle servicer,” udtalte Mandy Ginsberg i forbindelse med Match Groups kvartalsregnskab i denne uge.

Denne disruption skal finde sted ved hjælp af appen Pairs Engage, der lavet for personer med ægteskab i tankerne.

Japans ægteskabsindustri er en milliardforretning, hvor fysiske butikker med salgspersonale er standarden. Derfor er det også omkostningsrigt for forbrugerne, og det er netop her Match Group vil tilbyde japanske singler et billigere alternativ.

Appen Pairs Engage koster omkring 600 kroner for forbrugeren om måneden. Og selvom det kan virke i den høje ende for datingsapps, så er det i følge virksomhedens hjemmeside svarende til en tredjedel af hvad japanerne må betale for brug af de traditionelle ægteskabstjenester.

Når brugerne opretter sig på appen skal de blandt andet fremvise bevis for deres indkomst, singestatus, uddannelse og ID for at verificere deres identitet.

Pairs Engage er allerede blevet lanceret i fire japanske byer, herunder Tokyo, hvor der ifølge Match Group har været stor interesse. Virksomheden overvejer at sprede tjenesten til Indien og Sydkorea.


BRANCHENYT
Læs også