Erhverv

Boris Johnson vinder jordskredssejr og brexit rykker dermed nærmere - læs mere i Briefing morgen: Dit overblik på 2 minutter

AaB venter større underskud efter roligt transfervindue

Den nordjyske fodboldklub, AaB, venter et tab i millionklassen.

Tidligere regnede man med at tabe mellem 15 og 20 mio. kr.. Nu ventes tabet at blive større. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Superligaklubben AaB har ikke hentet de forventede indtægter fra handel med spillere, og derfor må fodboldklubben nedjustere resultatforventningen til 2019.

Det oplyser selskabet bag fodboldklubben AaB, Aalborg Boldspilklub A/S, i en meddelelse til den danske fondsbørs, hvor selskabets aktier bliver handlet.

Nu venter AaB, at klubben i 2019 kommer til at tabe mellem 28 og 32 millioner kroner.

Tidligere regnede man med at tabe mellem 15 og 20 millioner kroner.

- Nedjusteringen er ikke tilfredsstillende, men desværre har vi i indeværende transfervindue ikke modtaget bud, der efter vores mening har matchet markedsværdien på vores spillere, hvorfor vi ikke har opnået de forventede transferindtægter, fortæller AaB's administrerende direktør, Thomas Bælum, i en pressemeddelelse.

- Spillersalg vil altid være en del af vores strategi, og vi følger ufortrødent vores målsætninger for Nordkraften og udvikling af AaB som helhed, tilføjer han.

I fondsbørsmeddelelsen oplyses det desuden, at der i resultatforventningen også er indregnet flere "strategiske investeringer i både kommerciel udvikling og faciliteter".

Transfervinduet for hovedparten af de europæiske fodboldligaer, herunder den danske Superliga, lukkede natten til tirsdag og åbner først igen 1. januar til næste år.

I det netop overståede transfervindue var blandt andet midtstopperen Jores Okore et varmt salgsemne i den nordjyske fodboldklub.

AaB endte dog med at beholde Jores Okore, ligesom det var tilfældet med anføreren og offensivprofilen, Lucas Andersen.

Følg serien: 10 idéer, der kan ændre Danmark
Læs om 10 visionære iværksættere og deres idéer. I denne uge dækker FINANS fødevarebranchen, hvor vi ser på fordel og ulemper i forhold til de en af de idéer, som forsøger at bygge verdens med avancerede fødevareprinter.
Læs serien her
BRANCHENYT
Læs også